All Inclusive in Mamaia

Vă doriți o vacantă perfectă?

Noi o avem pentru dumneavoastră, începând din 15 iulie, în varianta ALL INCLUSIVE!

Pe lângă cazare cu o superbă vedere la mare și un mic dejun bogat și variat v-am pregatit pachetul complet ALL INCLUSIVE. Cu ajutorul celor mai iscusiți bucătari și a unui colectiv pregătit,vă vom oferi vacanța perfectă în care singura dumneavoastră grijă, va fi să vă relaxați.Noi ne vom ocupa ca cele mai bune preparate și băuturi să vă fie servite într-un decor frumos și relaxant. Pentru copii am pregătit un nou loc de joacă în care vom avea diverse activități – minidisco,teatru pentru cei mici și multe alte jocuri iar pentru adulti organizam diverse activitati pe piscina hotelului. Ce trebuie să faceți? Rezervați-vă vacanța la noi și vă garantăm cel mai frumos concediu în Mamaia.

Programul pachetului „All Inclusive
Toate mesele se servesc in restaurantul hotelului, Restaurant Ambient
La check-in veți primi brățări cu sigla hotelului nostru și așa veți putea beneficia de toate serviciile pachetului ales.
Micul dejun – 07:30-10:00 – bufet suedez și include apă plată, suc Santal, ceai, cafea.
Pranz – 13:00-15:00 – bufet suedez și include apă plată, suc Santal, ceai, cafea.
Cina – 19:00-21:00 – bufet suedez și include apă plată, suc Santal, ceai, cafea
Snack Bar – 17:00-18:00 – fructe, diferite sandwich-uri, prăjituri.
Bar Piscina: 10:00-21:00 – bere, băuturi alcoolice autohtone, băuturi racoritoare acidulate și neacidulate din gama Coca-Cola, apă plată/minerală, cafea, ceai, cappuccino.
Vinul alb și rosu va fi disponibil în intervalul programului de mese: dejun 13:00-15:00 și cina 19:00-21:00
Acces gratuit la piscina hotelului cu sezlong și umbrela.
Acces gratuit la locurile de joacă pentru copii.
Parcare auto gratuita.

Plaja Privata – Elite Beach
Pachetul all inclusive conține cazare , cina în prima zi de cazare, mic dejun , dejun și cina și gustări la snack bar în urmatoarele zile ale sejurului , servite în restaurant sub forma de bufet ,împreună cu băuturile incluse în timpul meselor. În ziua de check-out beneficiați de mic dejun si prânz. Serviciile de masă pentru care optează adulții sunt obligatorii și pentru copii.

Vacanță plăcută! 🙂