Liga Campionilor Ediția a IX-a

Liga Campionilor este cel mai mare concurs de talente de pe litoralul romanesc si sunt inscrise in competitie 201 momente artistice.

Concursul National de Talente “ LIGA CAMPIONILOR “ va avea loc in zilele de 15 – 16 – 17 IUNIE 2017 pe scena amplasata in PIATETA PERLA, din Statiunea Mamaia, Judetul Constanta.

Competitia se va desfasura pe urmatoarele sectiuni: Muzică Românească, Muzica Internațională, Muzica Clasică, Muzică Populară, Dans, Teatru, Creație Literală, Miss si Mister „Liga Campionilor” si multe altele.

Fiecare sectiune va avea Trofeu separat, corespunzator grupelor de varsta. Asadar va asteapta peste 50 de trofee si un MARELE PREMIU. Pentru MARELE PREMIU “ LIGA CAMPIONILOR 2018 “ pot intra in competitie doar concurentii care se inscriu la cel putin 3 sectiuni din totalul de 36. Titlul de MARELE PREMIU va fi desemnat concurentului cu cea mai mare medie in urma adunarii celor 3 medii de la sectiunile la care a concurat. Acesta va fi acordat in ultima seara de concurs, in cadrul GALEI de pe 17 iunie.

Concursul de Talente ” LIGA CAMPIONILOR ” este organizat in parteneriat cu PRIMARIA CONSTANTA. Echipa organizatorica isi propune sa aduca in fata publicului – CELE MAI MARI TALENTE DIN ROMANIA SI DIN STRAINATATE, NELANSATE INCA !

Hotel Ambasador vă oferă in această vară multe surprize, fiind un hotel cu renume, iși dorește de fiecare dată tot ceea ce este mai bun pentru clienții sai si vă urează o vară frumoasă, plină de fericire!