Lumea copiilor la Hotel Ambasador

Special pentru copii, am creat programe magice si personaje minunate,astfel incat ei sa fie fericiti și sa-și aduca aminte cu bucurie de experiențele lor la mare.

Animatorii nostri sunt actori si detin experienta necesara, astfel incat noi suntem pregatiti sa ne adaptam oricarei situatii si nevoi. Ei sunt antrenati pentru a-si imbunatati performantele si sunt, deasemenea, consiliati in psihologia copilului.

Hotel Ambasador s-a gandit la nevoia parintilor de intimitate si relaxare si nevoia copiilor de joaca si distractie intr-un cadru specific varstei lor. Programul de joaca si animatie este unul adaptat celor mici si plin de surprize placute pentru a atrage atentia lor.

Un stil de viata activ ii asigura copilului beneficii pe termen lung. Indiferent de varsta, greutate sau abilitati cu totii se pot bucura de o sanatate imbunatatita. Cu cat va face mai multa activitate fizica cu atat copilul tau se va simti mai bine. Astfel, am amenajat un loc de joaca pentru copii ce include zone de distractie gata sa fie descoperite.

La Hotel Ambasador cei mici au oportunitatea:

➡ Sa se joace

➡ Sa se distreze

➡ Sa invete sa imparta jucariile de la locul de joaca

➡ Sa socializeze cu ceilalti copii prezenti

➡ Sa exploreze un loc nou cu experiente diferite fata de acasa

Toate petrecerile noastre îşi propun să aducă pe chipurile celor mici bucurie, zâmbete şi veselie, pentru că ne dorim să mulţumim orice client, indiferent de vârstă. Cu noi, petrecerile de orice fel se transformă în sărbători de neuitat pentru copilul dumneavoastră!