O vară plină cu surprize!

Acest sfârșit de săptămână, dă oficial startul sezonului plin cu soare, distracție si multe seri nesfârșite de voie bună, alături de familie si prieteni!

Hotelul Ambasador a fost creat pentru a va oferii servicii de inalta calitate si facilitati, inclusiv o minunata piscina infinita, alaturi de un superb bar cu cocktail-uri speciale. Un loc unde rasaritul si apusul contureaza frumusetea naturala asa cum nu ati vazut-o niciodata!

Camerele noastre compun un refugiu elegant, perfect adaptat nevoilor oamenilor moderni, cu un design interior complet functional si estetic suprem. Acestea ocupa nevoile adultilor si ale copiilor precum Wi-fi, Cablu TV, Aer condiționat, Balcon, Seif, Cartelă magnetică pentru acces, Saltea cu memorie, Cadă de baie, Uscător de păr, Minibar, Telefon. Petreceti timp de calitate intr-un cadru atragator alaturi de pachetul servicilor suplimentare: Roomservice, Curățat articole de îmbrăcăminte/încălțăminte, Spălat articole de îmbrăcăminte si Apel de trezire.

Restaurantul Ambient include pachetul All Inclusive si se mandreste cu un spatiu privilegiat si cu bucataria sa unica, delicioasa. Incepand cu un mic dejun bogat, puteti savura serviciile de la Restaurant Ambient toata ziua. Gustarile usoare, cafea aromata, bauturi, deserturi si meniuri de pranz gustoase sunt disponibile pentru a va incanta.

Hotel Ambasador vă oferă in această vară multe surprize, fiind un hotel cu renume, iși dorește de fiecare dată tot ceea ce este mai bun pentru clienții sai si vă urează o vară frumoasă, plină de fericire!