Oferta All Inclusive

Împreună cu înalta calitate a facilităților și serviciilor oferite, Hotel Ambasador oferă oaspeților oferte all inclusive pentru vacanțe fără griji, cu cheltuieli acoperite, oferind clienților posibilitatea de a vă relaxa fără griji. Pachetele all-inclusive acoperă toate aspectele legate de cazare, toate mesele, împreună cu o gamă largă de opțiuni sportive, de agrement și de divertisment oferite de hotel.

Dacă sunteți în căutarea pentru o vacanță de familie sau doar o vacanță scurtă, Hotel Ambasador Mamaia este pentru tine. Cu toate mesele, activități atât pentru copii, cât și pentru adulți, puteți să vă odihniți ușor, să vă distrați  și să vă bucurați de cea mai buna ofertă pe care o oferă Hotel Ambasador.

Personalul nostru prietenos și dedicat este aici pentru a vă asigura că toate nevoile dvs. sunt satisfăcute, indiferent de cerere. Vă veți bucura de confortul camerelor spațioase, TV prin cablu, paturi confortabile mari și mobilier modern. Vă veți bucura de mâncărurile delicioase servite la micul dejun, prânz și cină.

Relaxați-vă cu prietenii, poate cu o carte bună, la piscina noastră, sau faceți o baie și bucurați-vă de jocurile și activitățile de apă. Copiii dvs. vor iubi clubul nostru de activități dedicate lor, împreună cu spectacole live și divertisment.

Ce ar fi mai bine decât să ajungi în Stațiunea Mamaia pentru o vacanță minunată, fără a vă mai fi nevoie să vă faceți griji în privința grijilor suplimentare de unde să mâncați, ce să faceți și, desigur, cheltuielile suplimentare.

Cu un hotel ca Ambasador, concediul cu oferta all-inclusive vă indeamnă sa vă concentrați asupra valorificării vacanței dvs., oferind mâncăruri excelente la micul dejun, prânzul și cina și distracția între ele, împreună cu divertismentul și activitățile distractive pe care le puteți savura la petrecerea timpului liber. Deci, asigurați-vă că aveți deja data cand vă planificați vacanța și numarul nostru de telefon 0757 049 135.