Retro Parada Primaverii

„O expoziție care urmărește evoluția automobilului prin fotografie dezvăluie strălucirea și entuziasmul unei epoci pierdute”, Alastair Sooke

Totul a inceput în 1900, deoarece, deși primul automobil din lume a fost inventat în anii 1880 de către inginerul german Karl Benz, până la începutul secolului 20, mașinile au devenit disponibile pe scară largă. Până în 1902, automobilele aerodinamice capabile de viteze mari, precum Baker Electric Torpedo, se aflau deja în competiție.

Viteza este, desigur, doar una din motivul celei mai mari asociații de motociclism. Altul este romantismul ce transmite drumului deschis. Conducerea de-a lungul unei autostrăzi goale evocă încă un sentiment de libertate și se eliberează de presiunile și îngrijorările vieții cotidiene.

Hotel Ambasador susține evenimentele speciale din orașul Constanța si invită pe toată lumea la una din cele mai frumoase parade de automobile clasice.  Retromobil Club România organizează pe 21 aprilie, Retroparada Primăverii 2018, în piața Ovidiu. La ora 15.00 se va pleca, conform tradiției, în paradă către Mamaia Nord.

Iar dacă te afli in vacanță la mare, găsești la noi cele mai bune oferte de cazare si descoperă un loc unde rasaritul si apusul conturează frumusețea naturală asa cum nu ați vazut-o niciodată!