Sunwaves Festival // SW23

Sunwaves este un festival special in ceea ce privește techno-ul atunci cand soarele strălucește si valurile sunt in spatele tău.

Sunwaves este așezat pe plajă, pe o peninsulă mică de pe coasta românească, in stațiunea Mamaia. O plajă unde veți gasi costume colorate si ore intregi de dans. Festivalul este renumit pentru vibrațiile sale bune si oamenii care se reunesc pentru a crea una din cele mai memorabile nopti la mare.

Tu faci spectacolul de la mare, iar daca nu te-ai hotarât incă ce faci de 1 mai noi, Hotel Ambasador, iți propunem sa alegi un weekend plin de distracție, voie bună si mult soare. Suntem la doar cațiva pași de cele mai tari evenimente de la malul marii. Asa ca urmărește ofertele noastre de cazare si rezervă acum un bilet pentru ce mai tare nebunie!

  • Festivalul incepe pe data de 26.04 si se termină pe data de 01.05

Și dacă nu esti incă hotarât iti oferim si lista cu numele artiștilor prezenți la festival:

  • Abelle, Amir Javasoul, Adam Shelton, Andrei Ciubuc, Apollonia, Arapu, Argenis Brito, Barac, Bella Sarris, Cally, Binh, Cap, Cezar, Chad Andrew, Charlie, Dan Andrei, Derek, Dragos Ilici, Floog, Hugo Bianco, Kozo, Lizz, Loco Dice, Olga Korol, Praslea, Yaya si mulți alții.

Festivalul de mâine ești tu! Noi credem in bucurie si a ne distra la maxim, fară compromisuri. Suntem responsabili pentru ziua de mâine si ne respectăm toate promisiunile.