Vacanța ta la mare!

Hotelul Ambasador a fost creat pentru a va oferii servicii de inalta calitate si facilitati, inclusiv o minunata piscina infinita, alaturi de un superb bar cu cocktail-uri speciale. Un loc unde rasaritul si apusul contureaza frumusetea naturala asa cum nu ati vazut-o niciodata!

Dacă sunteți în căutarea pentru o vacanță de familie sau doar o vacanță scurtă, Hotel Ambasador Mamaia este pentru tine. Cu toate mesele, activități atât pentru copii, cât și pentru adulți, puteți să vă odihniți ușor, să vă distrați și să vă bucurați de cea mai buna ofertă pe care o oferă Hotel Ambasador.

Hotel Ambasador s-a gandit la nevoia parintilor de intimitate si relaxare si nevoia copiilor de joaca si distractie intr-un cadru specific varstei lor. Programul de joaca si animatie este unul adaptat celor mici si plin de surprize placute pentru a atrage atentia lor.

Camerele noastre compun un refugiu elegant, perfect adaptat nevoilor oamenilor moderni, cu un design interior complet functional si estetic suprem. Acestea ocupa nevoile adultilor si ale copiilor precum: Wi-fi, Cablu TV, Aer condiționat, Balcon, Seif, Cartelă magnetică pentru acces, Saltea cu memorie, Cadă de baie, Uscător de păr, Minibar, Telefon.

Cu un hotel ca Ambasador, concediul cu oferta all-inclusive vă indeamnă sa vă concentrați asupra valorificării vacanței dvs., oferind mâncăruri excelente la micul dejun, prânzul și cina și distracția între ele, împreună cu divertismentul și activitățile distractive pe care le puteți savura la petrecerea timpului liber. Deci, asigurați-vă că aveți deja data cand vă planificați vacanța și numarul nostru de telefon 0757 049 135.