Ziua copilului la Constanța

Primăria Constanţa anunţă că atât cei mici, cât şi cei mai mari locuitori ai Constanţei vor avea parte de o minivacanţă plină de evenimente.

În zilele de 1 Iunie și 2 Iunie 2018, Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de mare” va susține spectacole în zona Piața Ovidiu din Constanța, cu ocazia Zilei internaționale a copilului 2018.

Pe lângă aceștia, multe alte instituții de învățământ vor veni cu momente artistice în fața constănțenilor. Asociația Best Events organizează în Piața Ovidiu evenimentul dedicat copilăriei.

Sâmbătă, 2 iunie 2018

ora 17.30 – Fata babei și fata moșneagului, adaptare după Ion Creangă, regia și scenariul fiind semnate de Daniel Stanciu, scenografia Delia Cornelia Ioaniu, muzica Dan Bălan, iar de la ora 19.10 Rățușca cea urâtă, regia, scenariul și scenografia fiind realizate de Valentin Dobrescu, muzica Radu Alin Macovei Moraru. Spectacole sunt recomandate copiilor cu varstele între: 3-10 ani.

„Pe 1 şi 2 iunie, VIVO! Constanţa vă invită într-o fabuloasă aventură a copilăriei în jurul lumii, a jocului de kendama cu OASE, a distracţiei personajelor din GAŞCA ZURLI şi a muzicii de dans cu Antonia. Surprizele sunt pregătite pentru toţi cei mici, dar şi pentru cei mari, de centrul comercial preferat al dobrogenilor, VIVO! Constanţa“, anunţă organizatorii.

Iar noi Hotel Ambasador vă asteptăm la mare, in acest weekend prelungit cu mult soare si multă relaxare, iar pentru cei mici avem mereu pregatit un loc de joacă special si mereu supravegheat de echipa noastră!