Constanta – Mamaia

FACILITĂŢI

Hotel Ambasador

Centrul SPA Şi Sală De Gimnastică

Pentru orice ocazie

Este locaţia perfectă pentru a te reîncarca cu forţe proaspete. Acesta este amenajat cu Jacuzzi, Saună, cameră pentru masaj, duşuri. Sala de gimnastică este pregatită pentru toţi oaspeţii care au ales cazare Mamaia la Hotel Ambasador și vor să facă mişcare cu benzi de alergat, biciclete şi multe alte aparate de forţa.

Piscină exterioară
și
plajă privată

Acces Gratuit

Piscina și plaja privată are acces gratuit pentru toți cei care au ales cazare Mamaia la Hotel Ambasador. Baldachinele şi şezlongurile frumos amenjate pe marginea piscinei, sunt puse la dispoziţia oaspeţilor noştri în limita disponibilităţii. În interiorul piscinei este inclusă o piscină cu dimensiuni mai mici pentru copii peste 3 ani.

Plaja este situată în imediata apropiere a hotelului nostru, unde puteți găsi un un bar cu băuturi calde și reci, sezlonguri și umbrele oferite gratuit in randurile 4-10 de la malul mării. Pentru un cost suplimentar simbolic de numai 15 lei / zi / pers. aveți posibilitatea să vă bucurați de briza mării și în primele 3 rânduri de lângă mare.

Lounge bar

o gamă diversificată

Barul din incinta hotelului vă aşteaptă cu un meniu variat de cocktailuri alcoolice sau non-alcoolice, pe care le puteţi comanda chiar şi de pe marginea piscinei.

Sala de conferințe

Acces Gratuit

Indiferent de tipul de eveniment pe care doriți sa îl organizați, Hotel Ambasador vă pune la dispoziție o sală de conferințe modernă, cu dotări premium și o capacitate de maximum 150 locuri.

Aceasta este dotată cu retroproiector, laptop, ecran de proiecție, flipchart, internet wireless, geamuri înalte pentru lumină naturală. Sala este ideală pentru organizare: conferințe, congrese, work-shop-uri, training-uri, ședințe, prezentări, întâlniri de afaceri. Personalul nostru calificat vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să planificați și să gestionați evenimentul dumneavoastră.

Loc De Joacă Pentru Copii Interior Şi Exterior

NE GÂNDIM ŞI LA CEI MICI

Pentru că cei mici sunt cei mai speciali din vieţile noastre, am pregătit locuri de joacă atât În interiorul hotelului cât şi în aer liber chiar lângă terasa hotelului, pentru a va putea supraveghea liniştiţi copilaşii de la masă. Săptamânal avem pregatite evenimente cu diferite mascote.

Hotel Ambasador Mamaia

Program de funcționare:

Hotel Ambasador:
1 Mai – 1 Oct

Restaurant:
Zilnic 7:30 – 22:00

© Copyright ambasadormamaia.ro. Toate drepturile rezervate 2017-2023

ro_RO