The New Ambasador

O Nouă Experiență de anul acesta

Suntem încântați să vă prezentăm toate schimbările și îmbunătățirile pe care le-am făcut anul acesta, pentru a vă oferi o experiență de neuitat în sezonul estival 2024. Iată o listă detaliată a tuturor schimbărilor:

1. Saltele CONFORT: Am înlocuit saltelele din toate camerele cu vedere la mare, camerele superioare, Suitele Junior și din camerele Superior Suite cu cele mai bune saltele din lume, utilizate de cele mai prestigioase lanțuri hoteliere de 5 stele. 

Așteptăm cu nerăbdare să vă asigurăm o noapte de somn odihnitoare și confortabilă.

2. Reamenajarea Recepției: Recepția noastră a fost reamenajată pentru a vă oferi un mediu mai primitor și mai eficient. Echipa noastră vă va întâmpina cu un zâmbet și vă va oferi asistență în orice aveți nevoie pentru o ședere plăcută.

3. Televizoare de Dimensiuni Mari: În multe camere, televizoarele au fost schimbate cu modele de dimensiuni mari, cu diagonale între 80 și 100cm, pentru a vă oferi o experiență de vizionare mai plăcută și mai captivantă.

4. Renovarea Restaurantului: Restaurantul nostru a fost renovat, iar meniul a fost reinterpretat pentru a vă oferi o experiență culinară de neuitat. La prânz și cină, veți fi răsfățați cu preparate Gourmet delicioase și inovatoare. De asemenea micul dejun a fost considerabil îmbunătățit.

5. Reamenajarea Barului: Barul nostru a fost reamenajat, iar meniul a fost extins pentru a include o varietate de specialități de cafea. Savurați o băutură aromată și revigorantă într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă.

6. Modernizarea Instalației Sanitare: Am efectuat lucrări de modernizare la instalația noastră sanitară, asigurându-ne că fiecare cameră are acces instantaneu la apă fierbinte pentru a spori confortul dumneavoastră.

7. Noua Plajă: În imediata vecinătate a hotelului nostru, am deschis o nouă plajă cu dotări complete. Cu un beach-bar situat la doar 3 minute de plimbare de la ieșirea din hotel, veți putea savura băuturi răcoritoare și gustări delicioase în timp ce vă bucurați de soare și mare. De asemenea, plaja este dotată cu toalete disponibile pentru confortul dumneavoastră.

8. Analiză Aprofundată a Spațiilor și Noi Sisteme de Management: Toate spațiile au fost atent analizate pentru a ne asigura că totul este perfect și că fiecare oaspete are parte de o experiență de neuitat. De asemenea, am implementat noi sisteme de management pentru a ne asigura că fiecare client este în centrul atenției și că se bucură de toate facilitățile și serviciile noastre.

Vă mulțumim că ați ales Hotelul Ambasador pentru șederea dumneavoastră. Suntem dedicați să vă oferim o experiență memorabilă și plină de confort. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm!

ro_RO